THUIS - de Showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: Keukens, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten.

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen.

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. We hebben alvast een keukenontwerp voor je woning uitgewerkt in de brochure 'Your Lifestyle, Your Home'. Deze keuken is al opgenomen in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van het huis. De specificaties van jouw keuken vind je ook in de Your Lifestyle, Your Home brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere werkbladen, apparatuur en opstellingen. Zie voor alle mogelijkheden onze ‘Ready 2 Move in’ upgrade brochure.

Keukens

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden naar onze Ready 2 Move in brochure.

Upgrade mogelijkheden

Een dag bij THUIS

Het team van THUIS kijkt er naar uit om je binnenkort te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren.

201013 Duravermeer Dvic 13

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website

Hoe kom je bij THUIS de showroom?

De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 79 79