Locatie

Onder de rook van ’s-Hertogenbosch is Vught al sinds jaar en dag een immens geliefde woonplek. Dat verklaart de vestiging van landelijke villa’s, buitenhuizen en landgoederen. Vreemd is dat niet, want Vught verenigt veel kwaliteiten.

Unieke locatie

Een bosrijke omgeving

Rozenoord ligt prachtig op 15 minuten fietsen van de IJzeren man. Naast het plan ligt een schitterend park.

Historische uitstraling

De architectuur borduurt voort op de stijl van het monumentale complex Rozenoord met haar karakteristieke detaillering.

Heerlijk wonen

De woningen krijgen een rijke uitstraling passend bij het goede leven in bourgondisch Brabant. Verder zijn de woningen energiezuinig en duurzaam gebouwd.

Centrum Vught

Voorzieningen om de hoek! Denk aan Bernardus Golfbaan, Lievevrouwepark, diverse horeca, de herbestemde Petrus en zoveel meer.

Aandacht voor de omgeving

Rozenoord ligt in het centrum van Vught met alle voorzieningen binnen handbereik. Het groen is ook binnen handbereik: denk aan de IJzeren man, de golfbaan van Bernardus, en de Loonse en Drunense Duinen. Je hebt alle dagelijkse voorzieningen bij de hand. Denk hierbij aan verschillende basisscholen op 2 min fietsen, Vught centrum en het treinstation op 2 minuten fietsen, het bourgondische centrum van Den Bosch en dynamische centrum van Eindhoven binnen 30 min met de auto of OV te bereiken.

Aandacht voor de omgeving