FAQ

Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt anders dan het kopen van een bestaande woning. Je krijgt te maken met bouwtermijnen en hoe werkt bijvoorbeeld de financiering? De meest gestelde vragen over het kopen van een nieuwbouwwoning vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

FAQ

Wat is Vught Rozenoord?

Rozenoord Vught is een ontwikkeling van 40 woningen bestaande uit 35 middensegment huurwoningen en 5 koopwoningen. Het transformatie deel is een uniek project met 4 woningen in het hartje centrum van Vught. Een plek met een groen en historisch karakter, dichtbij voorzieningen, de natuur, sportclubs, scholen én het bruisende centrum van Vught. 

Wanneer start de verkoop?

De woningen gaan in 2022 in verkoop. Voor de laatste informatie rondom de verkoop registreer je jezelf via de website. Op deze manier ontvang je automatisch het laatste nieuws. 

Wanneer start de bouw?

In 2022 gaan de woningen in verkoop. Wij streven er naar om in het eerste half jaar van 2023 te starten met de bouw van de woningen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Registreer jezelf dan via de website. 

Waar kan ik parkeren en heb ik een berging?

Alle woningen hebben 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage bij het nieuwbouwgedeelte. In die kelder bevindt zich ook een berging. 

Wat voor woningen komen in Rozenoord?

Wat voor woningen komen in Vught Rozenoord?

In Rozenoord transformatie komen de volgende woningen: 

  • Bouwnummer 1: ca 103 m2 GO
  • Bouwnummer 2: ca 107 m2 GO
  • Bouwnummer 3: ca 102 m2 GO
  • Bouwnummer 4: ca 120 m2 GO

Voor meer informatie en de prijzen van de woningen kan je kijken bij het aanbod.

Hoe werkt de financiering van een nieuwbouw woning?

Duurzaam wonen levert meer op dan je denkt. Onze financieel partner NextHome kan je hier alles over vertellen. Zij zijn nieuwbouw specialisten en betrokken bij het project Rozenoord.