18 mei 2022

Morgen is het zover!

Morgen is het zover!

Morgenochtend 19 mei om 09.00 uur kan je het inschrijfformulier indienen.

In ons proces speelt tijdsvolgorde een rol. Zodra het digitale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk je volledig ingevulde inschrijfformulier in dienen. Wij kijken naar je eerste voorkeur en de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Op 31 mei krijgen de mensen aan wie we een woning hebben toegewezen dit telefonisch te horen van NEXTHome. De resterende kandidaten krijgen daags later een mail dat ze vooralsnog reservekandidaat zijn.

Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben en breng daar een duidelijke prioritering in aan. Je mag hierbij een 1e, 2e, 3e en 4e voorkeur aangeven. Denk goed na over deze volgorde want die is later niet te veranderen, omdat we gebonden zijn aan de toewijzingscriteria.

Klik hier voor het verkoopproces.

Nieuwe documenten online

Sinds vandaag staan de definitieve vrij op naam prijzen online. Ook staan de concept verkooptekeningen en concept technische omschrijving online. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje.

NEXTHome

Kopers (en potentiële kopers) van woningen in Rozenoord kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de Hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Je kan nu al een gesprek aanvragen voor een woning in Rozenoord zodat je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. 

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een financiële vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze financieel adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.