30 mei 2022

Laatste dag Pre-Sale

Laatste dag Pre-Sale

De Pre-sale van Rozenoord is in volle gang. Vandaag is de laatste dag dat je het inschrijfformulier in kan dienen. Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben en breng daar een duidelijke prioritering in aan. Je mag hierbij een 1e, 2e, 3e en 4e voorkeur aangeven. Denk goed na over deze volgorde want die is later niet te veranderen, omdat we gebonden zijn aan de toewijzingscriteria.

 

NEXTHome

Wanneer jij één van de gelukkige bent, wordt je uitgenodigd voor een gesprek met NEXTHome. Na een gesprek met NEXTHome kun je ervoor kiezen om voorrangskandidaat te worden óf (als je er al helemaal uit bent) zelfs al een woning te reserveren. Één van de voordelen die je hebt als je reserveert is dat je direct een hypotheek aan kunt vragen. Dit is gunstig voor het aanvragen van een hypotheek. De hypotheekrente stijgt nu stevig (momenteel nog steeds laag). Voor veel mensen is het nu of nooit. Of in ieder geval, nu of de komende jaren niet meer.

 

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze financiële adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.