05 mei 2022

Indicatieve prijzen bekend

Indicatieve prijzen bekend

Indicatieve prijzen bekend

Website geüpdatet 

Sinds vandaag hebben we de website geüpdatet. Op de website zie je onder andere nieuwe artist impressions. Ook staan de brochures van Thuis de Showroom online. Klik hier voor de brochures. De brochures geven goed weer wat de mogelijkheden zijn voor de woningen. Voor het meer en minderwerk is een concept lijst opgesteld. Klik hier voor de lijst.

Indicatieve von prijzen

Vanaf vandaag staan de indicatieve von prijzen online. De prijzen zijn terug te vinden onder aanbod. Wil je ons laten weten welke woning je voorkeur heeft? Als je inlogt in je accountomgeving kan je hier een enquête invullen. In de enquête kan je aangeven welke woning je voorkeur heeft.

Verkoopproces

In de vorige mail hebben we aangegeven dat je een oriëntatiegesprek kan aanvragen bij NEXTHome zodat je voorrang kan krijgen bij de toewijzingsgesprekken. Dit is niet correct. Je kan op dit moment nog geen gesprek aanvragen bij NEXTHome. Op 17 mei komt het inschrijfformulier online wat u vanaf 19 mei kunt insturen.

Let op: In ons proces speelt tijdsvolgorde een rol. Zodra het digitale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk je volledig ingevulde inschrijfformulier in dienen. Wij kijken naar je eerste voorkeur en de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Op 31 mei krijgen de mensen aan wie we een woning hebben toegewezen dit telefonisch te horen van NEXTHome. De resterende kandidaten krijgen daags later een mail dat ze vooralsnog reserve kandidaat zijn.

Klik hier voor het verkoopproces.

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een financiële vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze financieel adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.

 

Met vriendelijke groet,

Team Rozenoord

 

NextHome

info@nexthome.nl

+31 (0)186 745772