13 mei 2022

Dinsdag 17 mei start de pre-sale

Dinsdag 17 mei start de pre-sale

Vanaf dinsdag 17 mei zijn de woningen van het project Rozenoord in de pre-sale. Je vindt de verkoopdocumenten zoals de situatietekening, brochures en opties terug op de website. Je kan vanaf 17 mei het online inschrijfformulier invullen. Het inschrijfformulier is beschikbaar in je persoonlijke account-omgeving. Vanaf donderdag 19 mei 09.00 uur kun je het inschrijfformulier indienen. Zorg ervoor dat je jouw inschrijving op 19 mei vanaf 09.00uur indient door het formulier digitaal te ondertekenen en op de knop 'inschrijven' te drukken. Als je deze stap overslaat wordt je inschrijving niet meegenomen. De knop ‘inschrijven’ wordt op 19 mei om 09.00 uur zichtbaar.

Belangrijk om te weten

In ons proces speelt tijdsvolgorde een rol. Zodra het digitale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk je volledig ingevulde inschrijfformulier in dienen. Wij kijken naar je eerste voorkeur en de volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Op 31 mei krijgen de mensen aan wie we een woning hebben toegewezen dit telefonisch te horen van NEXTHome. De resterende kandidaten krijgen daags later een mail dat ze vooralsnog reservekandidaat zijn.

Geef op het inschrijfformulier duidelijk aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben en breng daar een duidelijke prioritering in aan. Je mag hierbij een 1e, 2e, 3e en 4e voorkeur aangeven. Denk goed na over deze volgorde want die is later niet te veranderen, omdat we gebonden zijn aan de toewijzingscriteria.

Klik hier voor het verkoopproces.

Belangrijke data, om in je agenda te zetten

  • 17 mei komt het formulier online
  • 19 mei 09.00uur kan je het inschrijfformulier indienen
  • 7,8,9 juni starten de toewijzingsgesprekken

Ontdek je maandlast

De woningen in Rozenoord zijn energiezuinig en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Vragen? 

Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een financiële vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met onze financieel adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.