02 mei 2022

Aankondiging Pre-Sale

Aankondiging Pre-Sale

Het gaat beginnen!

Het lijkt misschien wat stiller rondom Rozenoord, maar dat betekent niet dat we stilzitten! Onlangs is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend. Momenteel zijn we druk bezig om de verkoopstukken voor te bereiden. 

In het centrum van Vught wordt de locatie Rozenoord herontwikkeld. Het project bestaat in zijn totaliteit uit 35 midden segment huurwoningen, 4 koopwoningen die ontstaan uit het oude schoolgebouw en 1 bestaande woning.

Jij hebt je ingeschreven voor het project van de 4 koopwoningen en daar gaat deze nieuwsbrief ook over. Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief!

Verkoopproces

We hebben een verkoopproces opgesteld. Lees het verkoopproces goed door. Hierdoor weet je wat er gaat komen en wanneer jij in actie mag komen om in aanmerking te komen voor een woning. Het verkoopproces is hier terug te vinden op de website.

Vanaf dit moment zullen wij jullie door middel van deze nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Rozenoord.

Pre Sale

Vanaf donderdag 19 mei zijn de woningen van het project Rozenoord in de Pre-sale. Je vindt vanaf dan de verkoopdocumentatie, zoals de definitieve vrij op naam prijzen op de website. Je kan vanaf 19 mei het online inschrijfformulier invullen en indienen. Het inschrijfformulier is beschikbaar in je persoonlijke account-omgeving.

Belangrijke data

Schrijf je in: op 17 mei komt het formulier online, op 19 mei 09.00uur kan je het inschrijfformulier indienen.